Vragen voor of tijdens de diagnostiek of behandeling

Vraag: Wanneer heb ik mijn volgende afspraak?
U kunt contact opnemen met het secretariaat als u wilt weten wanneer u de volgende afspraak heeft. Zij kunnen ook een afsprakenoverzicht naar u toesturen.
Vraag: Kan ik mijn afspraken verplaatsen?
Voor het verplaatsen van afspraken kunt u contact opnemen met het secretariaat. Bij Braams geldt dat afspraken ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dienen te worden. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt €50,- bij u in rekening te brengen.
Vraag: Waarom moet ik betalen als ik een afspraak niet ben nagekomen? 
De behandelaar(s) hebben tijd voor u en/of uw kind vrijgemaakt. Dat doet hij/zij omdat hier van te voren een afspraak over is gemaakt. De behandelaar reserveert hiervoor een plekje in zijn/haar agenda. Wanneer u of uw kind niet is verschenen bij deze afspraak ontstaan er onnodige wachtlijsten. In de tijd die voor u gereserveerd was, hadden wij iemand anders kunnen helpen.  
Vraag: Kan ik de behandelaar van mijn kind spreken?
Wanneer u de behandelaar wilt spreken, kunt u contact opnemen met het secretariaat, zodat u kan worden doorverbonden. Eventueel kan er een telefonisch consult worden ingepland. U mag ook een e-mail sturen naar info@braams.nl; de e-mail wordt dan naar de behandelaar doorgestuurd.
Vraag: Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
U kunt een adreswijzing via de e-mail (info@braams.nl) aan ons doorgeven. Graag horen wij ook per wanneer u gaat verhuizen. Ook ontvangen wij graag gewijzigde gegevens van uw huisarts en/of apotheek. Zowel wanneer u verhuist, als wanneer deze wijzigen. 
 
Vraag: Ik ben mijn dyslexieverklaring kwijt, kan ik een nieuwe verklaring krijgen?
Een dyslexieverklaring wordt eenmalig afgegeven, zorg er daarom voor dat u deze goed bewaart. Mocht u de dyslexieverklaring echt niet meer kunnen vinden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat om een nieuwe op te vragen. Voor het afgeven van een nieuwe verklaring brengen wij €45,- in rekening bij een ongewijzigde, recente verklaring. Moet de verklaring aangepast worden dan wordt hiervoor 1 uurtarief in rekening gebracht (in 2024: € 111,00). 
Direct aanmelden