Psychologische behandeling kinderen & jeugd (GGZ)


Heeft uw kind last van gedragsproblemen of psychische problemen? Bij Braams helpen we kinderen en jongeren met psychische problemen, zoals ADHD, angst, trauma en gedragsproblemen. We bieden psychische hulp aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Meld uw kind aan via ons digitale aanmeldformulier.
 
> Ga naar het aanmeldformulier
 

Behandelgebieden

Onze Afdeling Kinder- & Jeugdpsychologie (basis) GGZ heeft diverse behandelgebieden. Uw kind kan bij ons terecht met de volgende klachten en problemen:  
Klik hier om meer te lezen over de behandeling per behandelgebied.
 

Expertise bij Braams

Zoekt u een betrouwbare, professionele en persoonlijke psychologenpraktijk? Wilt u een ervaren ggz psycholoog om uw kind te behandelen? Onze psychologen en orthopedagogen werken met een persoonlijke en liefdevolle benadering. Hiermee weten ze aan te sluiten bij de persoonlijkheid van uw kind of jongere. Zij weten hoe ze een klik kunnen krijgen met uw kind, waardoor de behandeling effectiever zal verlopen. Bovendien beschikt Braams over een ISO 9001 certificering. Dit houdt in dat wij het belang van de wensen van cliënten, van de kwaliteit en continue ontwikkeling vooropstellen en laten toetsen.
 

Psychologenpraktijk

Wij hebben diverse vestigingen in Nederland:
  • Psychologenpraktijk Zwolle
  • Psychologenpraktijk Apeldoorn
  • Psychologenpraktijk Arnhem
  • Psycholgenpraktijk Gouda
  • Psychologenpraktijk Moordrecht
  • Psycholgenpraktijk Zutphen
 

Na de aanmelding

U wilt waarschijnlijk weten hoe het traject eruit komt te zien na de aanmelding. Zodra de aanmelding compleet is en wij de zorgtoewijzing van de gemeente hebben ontvangen, nemen wij de aanmelding door. Vervolgens kijken we of de begeleidingsmogelijkheden die wij bieden passend zijn voor uw kind. Bij vragen zullen we telefonisch contact met u opnemen. Na het doornemen van het dossier, zullen we een intakegesprek inplannen. In dit gesprek zullen we bespreken of ons zorgaanbod past bij uw zorgvraag. Als dit het geval is, zullen we het traject voortzetten.
 

Aanmelden voor kinder- en jeugdpsychologie

Onze psychologen en orthopedagogen staan klaar om uw kind te helpen. Via enkele stappen vul je ons digitale aanmeldformulier in. 
 
> Ga naar het aanmeldformulier
Direct aanmelden