Centraal postadres

Braams
Alle telefoonnummers worden doorgeschakeld naar ons centrale secretariaat in Deventer. Het secretariaat houdt pauze van 12.15 uur tot 12.45 uur. U kunt een voicemailbericht achterlaten, zodat het secretariaat u na 12.45 uur kan terugbellen.

Locatie:
Hanzeweg 20
7418 AT Deventer

Telefoonnummer:

E-mailadres:
info@braams.nl


Braams is op werkdagen geopend van 8.00 - 17.00. Braams biedt geen crisiszorg en heeft geen opnameplekken. Cliƫnten die bij ons in zorg zijn kunnen binnen kantooruren bellen naar het algemene telefoonnummer van Braams, dit is (0570) 633 00 25

Bent u cliƫnt van Braams, dan kunt in geval van spoed tijdens kantooruren contact met Braams opnemen. Via ons secretariaat kunt u dan, als de situatie daarom vraagt, in contact komen met een behandelaar. Buiten kantoren maken we onderscheid in een aantal verschillende situaties:

Levensbedreigende situatie: Bel 112
Indien u denkt dat er sprake is van een levensbedreigende situatie bel dan rechtstreeks 112 met het verzoek om politie of ambulance.

Huiselijk geweld
Bij specifieke zaken rondom huiselijk geweld of kindermishandeling: bellen nummer Veilig Thuis (0800-2000)

Crisis
Kan uw vraag niet wachten tot morgen? Buiten kantoortijden belt u de huisarts of de Centrale Huisartsenpost in uw regio.


Direct aanmelden